ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Covid 19 Αποζημίωση ειδικού σκοπού

 

 

Το Φροντιστήριο μας

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ (ή σε οποιονδήποτε άλλο πλανήτη ή αστεροειδή) ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ  ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

 

ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ!

 

Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα υπόλοιπα…

                   

 

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ

 

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Στο φροντιστήριο «σύνολο» δεν δίνουμε βαρύτητα και μεγάλη σημασία αποκλειστικά και μόνο στον υποψήφιο των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά ασχολούμαστε με συνέπεια και φροντίδα και με τον μαθητή του γυμνασίου – λυκείου. Για μας είναι σημαντική όλη η εκπαιδευτική διαδικασία – από την α’ Γυμνασίου μέχρι την γ’ Λυκείου. Στα χρόνια αυτά ο μαθητής αποκτά γενικές γνώσεις και πρέπει να φτάσει στην γ’ Λυκείου έχοντας (τουλάχιστον) μάθει κάποια βασικά πράγματα και χωρίς να έχει πολλά κενά από τις προηγούμενες τάξεις. Τότε και μόνον τότε θα είναι σε θέση – αν το επιθυμεί – να συνεχίσει με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

 

 

 

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ – ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.

 

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ. Στόχος μας είναι ο μαθητής να περνάει τις τάξεις και τις εξετάσεις του με επιτυχία – αλλά (συγχρόνως) και να μαθαίνει ουσιαστικά αυτά που μαθαίνει, να μαθαίνει να σκέφτεται κι όχι να αποστηθίζει ή να παπαγαλίζει ξερά κάποια πράγματα – και (ει δυνατόν) να αγαπήσει την γνώση και την μάθηση. Βοηθάμε τον μαθητή να δει ποια είναι τα ταλέντα και οι ικανότητές του, να ανακαλύψει σταδιακά τους τομείς που τον ενδιαφέρουν, να δει και να αντιμετωπίσει την εκπαιδευτική διαδικασία και την απόκτηση γνώσης με αγάπη και ενδιαφέρον κι όχι να την βιώνει σαν κάτι ξερό – ανιαρό – υποχρεωτικό, σαν κάτι που του επιβάλλεται και που θα πρέπει αναγκαστικά να περάσει.

 

Για να δείτε περισσότερα για το πώς υλοποιούμε και επιτυγχάνουμε τους στόχους μας (άρα και οι μαθητές μας τους δικούς τους), κάνετε κλικ εδώ: Οργάνωση και Δομή Λειτουργίας  του Φροντιστηρίου.

 

 

 

Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΙΑΡΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ.

 

 

 

 

Χαμόγελα επιτυχίας

 

Από το 1990  βοηθάμε τους μαθητές του Ρέντη να πετυχαίνουν τους στόχους τους σ’ ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Οι προβληματισμοί και οι αμφιβολίες τους για το παρόν και το μέλλον, οι επιτυχίες και οι επιδόσεις τους στο σχολείο και τις εξετάσεις τους - αλλά κυρίως τα χαμόγελά τους και το ότι οι περισσότεροι έρχονται να μας δουν αρκετό καιρό μετά που έχουν τελειώσει το Λύκειο κι έχουν φύγει από το Φροντιστήριο (φοιτητές οι περισσότεροι πια) -  μας βοηθάνε και μας ωθούν να συνεχίζουμε να παρέχουμε σωστή και ουσιαστική εκπαίδευση και να προχωράμε μαζί με τους μαθητές μας προς ένα καλύτερο αύριο…

 

 

 

 

                     Η επιτυχία στο Ρέντη

 

 

Περιεχόμενα ιστοσελίδων

 

 

*    Οργάνωση και Δομή Λειτουργίας

 

 

Δείτε εδώ την Οργάνωση και τη Δομή Λειτουργίας του Φροντιστηρίου. Πως βοηθάμε τους μαθητές να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να αποκτούν ουσιαστική γνώση.

 

 

*    Πρόγραμμα σπουδών

 

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για όλες τις τάξεις και τα τμήματα Γυμνασίου – Λυκείου – αποφοίτων (και για την Χειμερινή και για την Θερινή περίοδο).

 

*    Οι εκδόσεις μας

 

 

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις εκδόσεις του φροντιστηρίου (βιβλία – σημειώσεις – φυλλάδια, εκπαιδευτικές εφαρμογές σε cd, ημερολόγια, τυπολόγια κλπ.)

 

 

*    Ο δρόμος για τη γνώση

 

 

 

Διψάτε για γνώση; Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις Πανελλαδικές (ύλη, βάσεις, υπολογισμός μορίων, θέματα κλπ),  καθώς και εκπαιδευτικό υλικό (εφαρμογές, βίντεο, θεωρία, ασκήσεις κλπ) για όλα τα μαθήματα – όλων των τάξεων Γυμνασίου – Λυκείου.

 

 

 

*    Σκονάκια

 

 

 

 

Ο συνεπής και σωστός μαθητής δεν έχει ανάγκη από σκονάκια. Μια μικρή όμως επανάληψη δεν βλάπτει – κι αυτή είναι η χρησιμότητα των τυπολόγιων (για διάφορα μαθήματα) που θα βρείτε εδώ…

 

 

*    Προτεινόμενα θέματα

 

Δεν σας φτάνουν οι χιλιάδες ασκήσεις που σας βάζουμε να λύσετε στο φροντιστήριο; Θέλετε κι άλλες για εξάσκηση; Θέλετε να δείτε τα θέματα των πανελλαδικών των προηγούμενων ετών; Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι με εκατοντάδες προτεινόμενα θέματα, ερωτήσεις, διαγωνίσματα και ασκήσεις όλων των επιπέδων δυσκολίας.

 

 

 

 

 

 

*    Κίνηση ιδεών

 

 

Άρθρα  - απόψεις – σχολιασμοί για την εκπαίδευση (και όχι μόνον). Γιατί η εκπαίδευση έχει πάρει εδώ και χρόνια την κάτω βόλτα στη χώρα μας; Πως φτάσαμε ως εδώ; Υπάρχει ελπίδα; κλπ. κλπ.

 

 

*    Το Fatsa-book του μαθητή

 

 

Οι ιστοσελίδες των μαθητών μας. Οι μαθητές γράφουν, ζωγραφίζουν, σχολιάζουν και παρουσιάζουν το προφίλ τους.

 

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 

 

 

Στις ιστοσελίδες μας μπορείτε να δείτε επίσης τα παρακάτω δυο ενδιαφέροντα άρθρα:

 

 

Οι προκλήσεις και τα νέα δεδομένα στον τομέα της παιδείας

 

 

 

Όλα για τις πανελλαδικές εξετάσεις – ή -  η γνώση για την γνώση; Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας στην εκπαιδευτική διαδικασία;

 

 

Η αναζήτηση του χαμένου θησαυρού

 

 

Τι σχέση έχουν οι πειρατές και τα σεντούκια με τους κρυμμένους θησαυρούς – με τα διανύσματα και την Ευκλείδεια Γεωμετρία;

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνετε κλικ εδώ